Atracţii locale Hotel Roata – Cavnic, Maramureş.

Atracţii locale Hotel Roata - Cavnic, Maramureş.

Hotelul Roata vă aşteaptă cu 30 de camere spaţioase, decorate cu deosebit bun gust.

Hotelul Roata*** vă pune la dispoziţie 30 de camere spaţioase, decorate cu deosebit bun gust, dotate cu TV color, minibar, internet wireless, baie cu duş sau jacuzzi, uscător de păr, produse cosmetice şi cu o capacitate de cazare de pana la 80 de locuri. Veţi putea alege dintre 5 matrimoniale cu pat suplimentar (canapea extensibilă), dintre care 2 de lux cu jacuzzi, 15 camere matrimoniale, 6 camere cu 3-4 paturi single, 2 camere twin, 1 apartament şi o cameră single!

Cazare Hotel Roata

Restaurant Hotel RoataRestaurant Hotelul Roata
Restaurantul hotelului vă pune la dispoziţie 80 de locuri pentru a putea savura preparate delicioase clasice sau din bucătăria maramureşeană tradiţională. Pentru a se încadra perfect cu restul hotelului, restaurantul a fost decorat cu acelaşi bun gust, în culori calde, plăcute. Nevoia de comunicare prezentă peste tot, este satisfacută şi aici prin accesul wireless la internet, la discreţia dumneavoastră în orice moment. În completarea serviciilor oferite de restaurant, vă punem la dispozitie o sală de mic dejun cu o capacitate de 70 de locuri. În orice moment, vă aşteaptă un personal amabil, deosebit, pregătit profesional.

Câteva informaţii despre Hotelul Roata
Denumit după zona cu acelaşi nume a oraşului de munte Cavnic, hotelul Roata a fost deschis în Decembrie 2007. Hotelul Roata este gazda dumneavoastră ideală în orice anotimp, oferindu-vă confort şi intimitate aproape de natură. Liniştea şi verdeaţa care-l înconjoară fac din el o destinaţie superbă pentru turismul de agrement şi cel de afaceri. La doar o aruncătura de băţ de pârtiile de ski, sunteţi întotdeauna aproape de distracţia în mijlocul naturii.
Situată în inima Maramureşului, localitatea Cavnic oferă turiştilor pe lângă deosebita ospitalitate a oamenilor, prezentă de altfel în tot Maramureşul, şi un pitoresc peisaj încă neatins de acţiunea oamenilor, ideal pentru drumeţii, alături de pârtiile de ski. Deşi până nu de mult oraş minier, Cavnicul renaşte acum ca zonă turistică, datorită apropierii de reşedinţa de judeţ, Baia Mare. Oraşul Cavnic este una dintre destinaţiile favorite pentru petrecerea timpului liber, pentru organizarea diferitelor evenimente personale, sociale sau de afaceri.


Share

Recent Posts

Băi
Băi

23 iunie 2017

Bar
Bar

23 iunie 2017

Lasă un răspuns