Nunţi & Evenimente

Aducem oamenii împreună pentru
o nuntă de neuitat sau
pentru întâlniri de afaceri

Cum va putem ajuta

Să Sărbătoriţi

Nunta Dvs.

Toată dispoziţia romantică şi imaginaţia Dvs. este dedicată detaliilor unei nunţi ideale, rochiei de mireasă, locului de desfăşurare a ceremoniei şi recepţiei.


CEREMONII

Pentru una dintre cele mai importante zile ale vieţii Dvs., Hotelul Roata are o echipă de profesionişti care vă vor sfătui, pentru a vă simţi confortabil şi relaxat din primul moment.

VEDEŢI MAI MULTE

LUNA DE MIERE

Spaţii primitoare pentru a vă bucura de zilele şi nopţile noii Dvs. vieţi, pentru a vă desfăta cu mesele organizate de restaurantul nostru şi a vă bucura de priveliştile încântătoare ale zonei.

VEDEŢI MAI MULTE


Experienţă Vastă în Organizarea Nunţilor

Ziua nunţii este cu siguranţă unul dintre cele mai romantice evenimente din viaţa unui cuplu. Florile, rochia de mireasă şi întreaga organizare evocă o anumită magie. Personalul nostru vă va ajuta să vă organizaţi o nuntă de care vă veţi aminti cu plăcere în anii care vor urma.

Galerie Foto


Cum va putem ajuta

Cu Întâlnirile De

Afaceri

Pentru conferinţe, seminarii şi întâlniri de afaceri vă punem la dispoziţie o sală de conferinţe cu o capacitate de până la 100 de locuri, dotată cu instalaţie de sonorizare de ultimă generaţie, capabilă oricând să vă găzduiască pe Dvs. şi partenerii Dvs. de afaceri.Testimoniu

“Conferinţa noastră a avut un succes imens, aşa că vă mulţumesc tuturor pentru că ne-aţi ajutat să facem acest lucru să se întâmple. Feedback-urile pe care le-am primit până acum sunt foarte pozitive, iar mâncarea excelentă, condiţiile foarte bune de cazare şi facilităţile pe care ni le-aţi oferit au fost des menţionate în aceste feedback-uri ale partenerilor noştri.

Galerie Foto