Restaurant & Bar

Cina la restaurantul Hotelului Roata
este o experienţă care vă va aminti mereu
de meniul nostru special.
Mancaruri traditionale si moderne

Bucuraţi-vă de meniul

Restaurantului

Restaurantul Hotelului Roata este deschis pentru micul dejun, prânz şi cină atât pentru oaspeţii care se cazează la hotelul nostru, cât şi pentru ceilalţi vizitatori. Restaurantul are o capacitate de 80 de locuri.
În plus, vă punem la dispoziţie o sală de mic dejun cu o capacitate de 70 de locuri.


Cum să privim mâncarea ca pe un fapt distractiv

Bine aţi venit la restaurantul nostru. Aici încercăm să vă împărtăşim viziunea noastră asupra calităţii alimentelor, misiunea nostră privind satisfacţia clienţilor şi introducerea de servicii pe care le oferim fiecăruia dintre dumneavoastră. Unul dintre scopurile noastre principale este de a pune la dispoziţia Dvs. şi a prietenilor Dvs. un loc în care să petreceţi un timp memorabil într-un mod plăcut. Nu uitaţi să testaţi farfuriile recomandate de bucătarii noştri.

“Pasiune şi dragoste pentru oricine iubeşte mâncarea. Am deschis acest restaurant ca un loc în care prietenii şi familiile să se desfete cu preparate proaspete şi gustoase.”
RESTAURANTUL HOTELULUI ROATA
, Bucătarii restaurantului

Ce facem în restaurantul nostru

Toate ingredientele alimentare sunt selectate manual de pe piaţa zilnică. Ne concentrăm pe alimente proaspete şi sănătoase pentru oaspeţii noştri, deci vă veţi bucura de un gust real. Aici va fi întotdeauna o atmosferă relaxată, servicii prietenoase şi mâncăruri delicioase! Pe parcursul şederii Dvs. veţi găsi, de asemenea, surprize neaşteptate – sperăm să vă bucuraţi de ele! Vă garantăm că preparatele noastre vă vor lăsa cu “gura apă” şi vă vor face nerăbdători să regustaţi din ele cât mai curând cu putinţă.

Micul dejun: de la ora 8:00 la ora 10:00
Restaurantul nostru este deschis pentru dumneavoastra in intervalul orar 8:00 – 22:00

Pentru rezervări sunaţi-ne la
0262-295.142, 0722-675.157

Mâncarea noastră nu este singurul lucru minunat la Hotelul Roata
– distracţia şi buna dispoziţie sunt de asemenea uimitoare!

descoperă meniul restaurantului


Este timpul pentru o bautura

Nu uitaţi de

Barul nostru

Barul hotelului Roata vă oferă o gamă largă de băuturi autohtone şi de import.
Barul hotelului Roata este un bar cu o personalitate de primă clasă.


TIP MESE
Bar and Lounge

ORE
8:00 la 22:00 (Zilnic)

CERINŢE
Fără rezervare

Cum arată barul?

Barul este locul perfect pentru o băutură înainte de o noapte în oraş sau pentru o băutură înainte de culcare. Alegeţi din lista noastră extinsă de băuturi autohtone, vinuri, şampanii, whisky, scotch şi bere.

La barul hotelului Roata puteţi savura un cocktail într-un mediu frumos, cultivat şi relaxat. Vino cu prietenii şi familia pentru a sărbătorii viaţa cu un cocktail artizanal din meniul nostru extins şi în continuă schimbare.HOTEL RESTAURANT ROATA

Vizualizaţi câteva imagini din galeria de imagini a hotelului.

galerie imagini